Rindö

Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket men lägger in bilder iaf xD<3
image153
Drack saft och åt jordgubbar till frukost. Mohaha.
image154
Åkte färja till Rindö (det är en ö).
image155
Asså det var seriöst på landet, det var träd ÖVERALLT
haha, kommer mer bilder sen, ;)

puss

Sunshine in my hair

Idag så har jag mamma och pappa varit Rålambshovsparken och gått längst sjön. Det var jätte mysigt för jag hade nyss ätit på ett café som låg där. Jag köpte även mandlar och lite senare så gick vi upp mot Fridhemsplan och där köpte vi italensk sorbéglass, som var jättegod. Imorse så gav jag min mamma en målad sten (vet att det låter fult men den var faktiskt ganska snygg, haha). Och ett brev. Hon blev jätteglad. Haha. Vi kom i alla fall hem lite sent och nu ska jag packa väskan till Rindö (vi ska dit med klassen, kommer hem ganska sent då). Men nu ska jag logga för jag behöver städa osv, puss

image149
Tikka masala, yummi
image150
Rålambshovsparken, mysigt !
image151
Brända mandlar, dom ser inte så goda ut men det var skit gott !
image152
Jag tog mellonsorbé och jordgubbssorbé :)

Shuu, lite grejer om dagen.

Dagen började inte så bra, hade värsta huvudvärken från igårnatt. Mamma fick inte upp mig ur sängen så jag fick ssovmorgon tills klockan nio. Då drog jag till Solna C och mötte Emelie och Linda. Jag skulle igentligen köpa skor men ångrade mig och köpte superfina solglasögon från kicks! (bild kommer sen). Sen kom parand, Sara och Amanda från ungdomsmottagningen för dom hade varit där med 8:orna. Så dom tog med sig massa kondomer. Jag, Amanda och Parand gick till Charmante och provade klänningar till skolavsluttningen men den som vi provade var för stor och det fanns typ ingen mindre storlek :/. Men jag ska dra dit nån annan dag och prova mer för det fanns andra fina klänningar. Sen hade Emelie, LInda och Sara dragit till Frösunda så vi drog dit också. Då köpte vi massa grejer från VI och satte oss på en grässplätt och började käka. Sen skulle vi ha en "dricktävling" och då sa jag en grej så Linda as garvade och sprutade ut ramlösa på mitt hår och ansikte ! :O. haha. Jag asgarvade och det var då som "ramlösakriget" började. Haha. Det slutade med att Linda, Amanda och jag var helt blöta med ramlösa, haha. (jag lägger in en video sen från kriget)jaja.. pallar inte skriva mer haha ;D men här är bilder från dan :D

image146
image147
image148
När vi vänta på 70 (A)

Glassigt..

Just nu sitter jag och chillar framför datorn medans mamma, pappa och våra gäster sitter och skriker åt tv:n (dom kollar på fotbollsmatch).
Jag har typ inte gjort någonting efter skolan och jag börjar få lite ångest att jag inte ens gick ut.. ioförsig så regnade de lite från början så det var nog den största anledningen.
Men i skolan så hände en ganska stor grej !, jag, amanda, linda och emelie fastnade i skolans hiss ! Vi var nog fast där 15 minuter. Jag var ganska lugn medans amanda började få tårar i ögonen (hon hatar hissar). Medans linda och emelie skrek och garva. Samtidigt så glodde massa småbarn på oss, eftersom man kunde se en liten bit av oss genom hiss "fönstret". Så jag började skrika till dom att dom skulle hämta "dagismamma" haha.. Så kom de en "dagislärare" som försökte lugna ner oss. Precis då började lärarna däruppe snacka med oss och dom sa att vi skulle dra i nån grej mot väggen.. Då började typ hissen skaka och de lät typ *BOMBOM* och det var då jag fick hjärtattack. Sen när jag kom ut så sa Emelie att jag blev typ kritvit i ansiktet, alla var typ skit chokade, men nu när jag tänker på de så var det ju inte en sån stor grej. haha. Sen hade vi estet och vi målade på stenar. haha. Men jag gjorde några till min mamma.
Här är en bild från dagen:
image145
PUSS ! <3

jag vill kunna surfa !... fast inte i en tsunami


godnatt..

Har nyss kollat klart på Gossip Girl och Desperate H, Skit bra avsnitt. Och medans jag glodde framför tv;n satt mamma och bokade biljetterna till usa, så nu är de klart ! jag drar från sverige den 16:onde juni.. kommer hem två dagar innan agges födelsedag, fyfan vad jag kommer mosa honom med kramar och överflöda honom med presenter. haha. Men nu ska jag sova.
Godnatt !


bilder från dagen ;)

image133
regningt :)
image134
jag blev klar med projektet , ett 6 sidigt häfte med mvg uppsatser om religion.
Stephanie = nyblivande snillebarn (A) haha

dagen, :D

det här var en lyckad dag.. hade typ inget brunpuder i skolan ;D haha. kom dit som en viting, sen hade vi handledning som var ganska kul, (vi gjorde massa övningar).. Sen blev de ea och ja jobbade stenhårt och blev klar med själva innehållet på förmiddan, på lunchrasten så satt jag och amanda typ nere i köket och åt kall pasta ( vi tänkte gå o träffa Pontus osv men dom hade redan börjat :/).. sen när vi kom upp så fick vi reda på att Sara hade varit skit fittig och hade brutit Lindahs finger ! Så jag lindah, emelie, amanda och den där bruden jag jobbarmed. gick till esteten och började fixa vårat projekt.. :) vi gjorde klar katalogen så nu är jag HELT klar med projektet.. vilket betyder några dagar att chilla i skolan :D haha. Sen slutade vi och ja drog hem.. då kom agge ;) hihi. Så vi låg och mös en stund och käkade sedan varmkorv .. :) och nu sitter jag här, men nu måste ja städa för vi ska ha gäster imorrn ! :).. (ska också kolla på Gossip Girl och desperate housewifes :) ),
puss !

Sola, sola, sola

har nyss kommit hem från Solna Business park, där jag solade (A). Efteråt så gick jag och köpte nagellack och nylontights. :) hihi, älskade de där solariumet det var skit fint så var det ett gym och massa saker som man kunde gå på också-. ska nog börja gå där oftare. Stället hette Nautilus på Svetsarvägen solna. Det var jättebilligt också :)
image131image132

helgens inköp (A)


tjää,

har nyss kommit hem från skolan, tänkte dra till nrj fast sen så fick jag reda på att de inte skulle bli nått så jag ska dra till solna och sola, skriver mer när jag kommer hem. haha. puss !

hahaha, skit skön video !


hah

ungefär så här såg jag och amanda ut när vi jobbade !
image121

dagens bilder

image117
regningt :/
image118
gick runt med ballerinaskor från skolan och mina fötter blev asa blöta
image119- haha, fett ful bild men aja, det här var dagens klädsel :)

tjoho


jobbet i nacka !

Jag och Amanda drog till Nacka för att jobba som försäljare till festivalen "feats". Så jag och Amanda stog där hela kvällen och sålde programm och tröjor. Haha det var skit roligt. Fast typ alla där kom från andra länder så jag och Amanda var tvugna att prata engelska hela tiden xD, haha. På "rasten" så gick jag och Amanda till Ica och köpte 4 red bull och godis. Jag blev lite hypad av red bullen. Haha. Men det gick bra att jobba ändå.
Här kommer lite bilder:

Vi satt på bänken och drack red bull i våra fina "arbetskläder", det var en blå tröja där de stog "feats" på.

Våra fina kläder :)

Själva stället :)

där stog vi och sålde.
 
Söta Amanda.

Stensättra med Amanda



Åkte till Stensättra med Amanda och det var jättemysigt och roligt. För när vi var ute och gick med nelly så såg vi tre älgar och en räv som stog jättenära oss och vi fick panik och var rädda för att nelly skulle skälla så att dom skulle börja jaga oss, så kom en "tant" och hjälpte oss och sa att det inte var så farligt bara vi var lugna osv, så då gick vi tillbaka till stugan :)
hihi, massa andra saker hände men orkar tyvärr inte skriva ;) puss

RSS 2.0