CA, USA

nu ar jag i usa, skit najs har,.. hoppas ni forstar vad jag skriver, men hittils har jag akt fyrhjulingen upp i bergen, idag ska vi bada, men vi far se. Jag tror nog att de ar battre om jag skriver nar jag kommer hem for da far ni se bilder och normal stavning, haha. Saknar alla i Sverige, *alskar dig agge och amanda* !.

Cake day

Idag hade vi sovmorgon och det var otroligt skönt att få sova ut för en gång skull. Jag och elli gick till Vi och köpte en massa tårtsaker eftersom vi hade tårt dag i skolan idag. jag och elli gjorde finaste tårtan,.


Isleofman

Nu har pappa bokat in en resa till england, jag kommer vara där sex dagar och åker två veckor efter att jag har kommit tillbaka till Sverige. Isleofman är en liten gullig ö i england där min styvpappa växte upp.
Här är bilder på ön,

lilla steffi är trött

Jag har nyss kommit hem och är otroligt trött. Jag har lust att bara sova i min säng typ hela dagen fast jag måste packa osv, (ska åka till mormor och morfar hela helgen) *suck*. Jag ska försöka spara ihop lite pengar när jag är där så jag kan köpa skor. Men jaja, nu ska jag packa lite. puss <3

Declan galbraith - Tell me why


RSS 2.0