Hemma hos linda

Tjena tjena, nu är jag hemma hos linda och vi har nyss varit nere i hennes källare, det var inte alls trevligt för de var folk som har ritat kukar på vägarna osv, Men nu är det över. haha.
Snart är allt fixat till Sandviken så imorrn drar vi med tåget.
jaja, det som har hänt idag da.. Det var att jag har fått en HP laptop, men kommer inte få njuta så mycket av den tills jag kommer hem ( om 4 dagar).. Jag fikade idag vid coffehouse by george och ni som läser det här måste smacka banana milkshake, för den är typ helt underbart god!.
Tidigare idag var jag, amanda och linda ute med hundarna ( Ma tai och Rosa), vid kananbadet.. och som vanligt var jag typ den enda blondinen, men hade ju hundarna som skydd haha xD
Men nu orkar jag inte skriva mer, puss puss.

xoxo / Steffi <3

godmorgon <3

Jag vaknade tolv av att amanda ringde mig, och nu är jag helt klar. Har packat klart och snart ska jag och mamma kolla på laptop (A).. Och ikväll ska jag sova hos linda, Det kanske blir nattbad men vi får se.. Jaja, måste ruscha nu.

xoxo / Steffi <3

tjena tjena

Sorry för att jag inte har skrivit på några dagar, men jag var ganska upptagen med att ta igen kompistid. Eftersom jag inte har varit med dom i en vecka.
Men igår sov Amanda över hos mig och det var jättetrevligt, och vi var ute typ med simon och pontus hela kvällen.
Idag så vaknade jag och amanda upp och jag segade mig som vanlig, sorry amanda.. sen kom Linda över till mig och sen skulle vi äta och då kom philippa över, sen så gick vi ut och tråkade och då träffa vi pontus och simon, Så vi chillade vid snoppis ett tag, tills simon drog ner mina byxor, och då blev de lite spring barfota runt frösunda, haha. Men jaja, sen gick ja hem och nu håller jag på att färga min utväxt :)
måste packa också, men orkar inte, haha.

xoxo / Steffi <3

En fråga till er läsare... !

Vad tycker ni att jag passar bäst i ?

Rakt?

eller...


Hollywood lockar?

dagen på berget osv

hejsan allihoppa :)
sorry för att jag inte har skrivit på länge, men jag tog en liten endags paus från skrivandet.

Idag har jag, mamma och pappa varit ute och hyrt en hyrbil. Det var ganska kul för vi åkte till andra sidan på ön och kollade på ett gammals slott och så klättrade vi upp för ett asa högt berg, haha. Det var jättekul!
Ville bara hälsa krya på dig till min mormor som ramlade och slog i armen för ett tag sen, hoppas du kommer må mycket bättre, älskar dig !

Bilder från berget osv, !


En borttappad fiskmåsunge.

En del av utsikten.

Mina snygga päron,

jag på berget.

haha, jag blev ganska trött när vi kom upp så pappa fota mig xD


Kanske kommer mer bilder sen, puss puss

xoxo / steffi <3

bilddags !

ni kanske har längtat efter bilder ?, jaja. men nu kommer lite blandade bilder med bland annat dagens klädsel bilder osv,  ENJOY !



xoxo / steffi <3


Updates <3

hejhej, nu har jag kommit hem och jag och mamma gick runt o kolla på stan men hittade inget, pappa är på en teater med sina kompisar så nu sitter ja o mamma i hotellrummet o chillar, idag åt jag cheeseburger till middag och det var jättegott och blev mätt ganska snabbt, Det var ganska soligt och fint idag, inte lika molnigt.
Jag och mina päron gick till huset där pappa bodde när han var liten, så det var intressant , man vet mer om honom nu.. och sen gick  vi till skolan som han gick i... Visste ni att barnen har två sommarlov? så just nu är typ alla i skolan, och dom får deras andra sommarlov om typ några dagar.
fick mitt  nya nagellack, jag ville ha mörktbrunt, hade sett de i några tidningar och tyckte att det såg snyggt ut, men när ja väl  satte på det så såg de inte så fint ut, så jag ska nog köpa fransk manikyr imorrn istället. Men nu ska jag nog kolla på tv lite med mamma,

xoxo / Steffi <3

Är det bara jag som tycker att Jesse Mccartney har vuxit upp?



xoxo / Steffi <3

my new dress!

Jag älskar min nya klänning jätte mycket. Den köpte jag här i england.


xoxo / steffi <3


Lust att läsa

Det här är pocketboken jag vill läsa:
:
"Systrarna Balcon är blonda, vackra, framgångsrika och av en fin familj.
Alla har en sak gemensamt - ett minst sagt problematiskt förhållande med sin pappa"



tjena tjena

tjena tjena, hinner inte skriva så mycket men vi har nyss ätit frukost nere i hotellet och vi åt engelsk brunch, vi ska gå ner till stan och köpa brunt nagellack till mig och sen får vi se vad vi gör, jag tror att en bild på dagens klädsel kommer sen, puss puss

xoxo / steffi <3

England, dag ett !

Jag har varit i england i en dag nu och de är verkligen jättemysigt, jag mamma o pappa har gått runt nära vattnet, och shoppat lite. Jag köpte en grön klänning som var verkligen jättegullig, en vit kort kjol, en leopardmönstrad tröja och en beige tröja, med lite svart där uppe, bild kommer.


Just nu vet jag faktiskt inte vad vi ska göra här i en hel vecka. Saknar alla jättemycket just nu, och vill gå tillbaka till den svenska sommarn, det är typ molnigt här hela tiden. Men jag tror att jag kommer överleva.


AKUT;     behöver hjälp, vet inte vad jag  ska köpa till min kompis, simon. Nått tips på en killsak man kan köpa ?

xoxo / steffi <3


Really cute music video


Hello every sleepwalker

Nu är jag hos Amanda och ingen av oss kan sova, Men vi ska försöka för klockan är fyra nu.
Idag har jag varit med Amanda och Linda runt i stan. Dom försökte få tag på sommarjobb och lämnade in endel CV:n. Jag hade också lust att leta efter sommarjobb men jag ska åka till "isle of man" om ungefär en vecka, Så det känns lite onödigt. Hoppas jag får mycket fina bilder och mycket shopping där, annars kommer det ju kännas lite onödigt. IdaNone så provade jag min nya locktång (bild kommer sen). Den var faktiskt ganska bra, men vet inte om lockigt är min stil. (bild kommer imorrn för Amandas data fuckar).
Godnatt ! <3

RSS 2.0