Mitt hår

Nu sitter jag och glor på top model, as bra programm som vanligt och om ungefär 5 minuter har Desperate Housewifes premiär! Har väntat och väntat jättelänge på att det ska börja och ääntlingen så börjar det!
Idag har jag typ inte gjort något speciell, mest sovit. Men jag målade mina naglar (till fransk manikyr) och det blev jättefint.
Igår så färgade mamma mitt hår, det var ganska kaos eftersom hårförlägningen nästan inte gick att reda ut, men mamma fixade det och jag blev jättenöjd och jätteglad av resultatet. Älskar dig mamma! <3
Här är en bild på mitt "nya" hår!:

// Stephi'

dagens; vill ha!

Jag har checkat in dom här jättesöta små voododockorna ganska länge nu, tycker dom är as balla! Min favorit är Roxie heart stealer.

// Stephi'


hej hösten!

okej, nu ska jag skriva ett inlägg för att linda sa åt mig och göra det, haha. Har verkligen inte haft lust att skriva i bloggen idag, ingen aning varför men man har ju såna dagar.
Idag har jag typ bara suttit hemma å degat, skit skönt faktiskt. Jag har blivit så trött nu när de är mörkt ute tidigare osv. ÄLSKAR ATT SOVA <3
har satt upp min spegel idag (A), den passar skit bra i rummet och det blev as gulligt, men nu ska jag logga å mysa framför tv;n puss!

PS. bjuder på en as söt bild på nicole richie och hennes dotter!


-


Säljes!


En vit oanvänd kappa från gant värde 6200:- Ser ganska stor ut på bilden men är inte så stor i verkligheten säljer den för ungefär 1200:- men kan diskutera priset senare om någon är intresserad.


säljer jackan för 2500:- det är en xxxs fjällräven, den har nyss blivit kemtvättad och är som gott som ny.
(nuvarande pris på dom nya i affärerna är; 4500:-)
Den har inga hål eller fläckar och är as najs, bara att den inte passar på mig längre. Skriv kommentar eller maila;

[email protected]

om du är intresserad, puss!

- no regests -

jag ångrar ingenting, tiden med dig var underbar.. synd att du inte verkar tycka detsamma, men gå inte runt och snacka om mig bakom ryggen, tyck vad du vill men gå inte runt och snacka.

Dagens bild;



// Steph'

- Such a long time ago -

Jag har verkligen inte orkat skriva någonting idag, vet inte varför.. Men jag kan ju skriva lite om min blogg iaf.
Idag hade jag spanska *sög som vanligt*, men den var snabbt över och jag hade ett "litet snack" med karin, där hon berättade att hon läste amanda's blogg osv, frågade om hon läste min men fick inget direkt svar.
Hon sa att det inte var så bra att man skrev visa saker på sin blogg och blablabla.. Jag håller helt med henne men samtidigt så har man ju sin blogg för att få skriva ner vad man känner osv, men jaja. Jag har iaf inte skrivit något dåligt iaf (:
Senare på eftermiddan hade jag no-prov som gick ganska bra, det känndes som om jag nästan skulle få vg, men tror inte det eftersom frågorna var gaanska svåra.. Men tror att jag får g+ iaf.. Jaja, dagen var ju ganska najs iaf.
Nu har jag typ bara suttit hemma och degat, väntar nu på att pappa ska komma hem med indisk mat *jummi* och att mamma ska komma hem med onyttigheter och en hårfärg till min hårförlägning (A) hihi, sen kommer jag nog gå ut med Pontus och hitta på nått.

Juste igår kväll när jag precis gett upp hoppet av att pappa skulle ringa,, så ringer han! och jag blev så jävla lycklig, haha.
Allt var bra med han och snackade också med lillebrorsan som var hemma sjuk, men hade mkt energi som vanligt.. *hah* asså jag tror ingen verkligen vet hur mycket jag älskar det livet, min bvän aleks är bäst! vi gick igenom ganska mycket på dem där 3 veckorna, vi stödade varandra och han är verkligen bäst. Jag älskar inte honom som pojkvän och det gör absolut inte han heller, det har vi pratat om i allafall. Det känns som att ha en väldigt manlig bögkompis. Haha, och Alaura är ju typ bara bäääst. Vi kan snacka om allting; killar, skvaller, föräldrar, osv. Mycket kärlek till dom två personerna  <3

aja, men när pappa kommer till sverige ska vi kolla på en ny fjällräven till mig, muhaha (A) så ska jag sälja min gamla ny och tjäna 2500:- YAY
Sen på höstlovet drar jag till Amerika igen, två veckor.. det är ganska lite men i allafall något, kommer krama sönder min lilla hund. Haha, såklart att jag kommer blogga som in i helvete så alla svennar vet vad jag gör ;) *tar med min laptop*

puss hej, ha en bra fredags kväll!

Tuesday

Dagen har varit chill, på ea;n så gjorde jag klart projektet *jippie* och gick sen hem och tränade på spanskan.. När jag väl var klar med de så åkte jag till solna idrottshal och hade basket, jag är inte i den "perfekta" gruppen precis eftersom alla tjejer (och killar) som går där är typ helt borta från verkligheten, till exempel en tjej som inte vet vad en bh är för något..
Men det var ganska kul i allafall eftersom nu var det tillåtet att tackla osv.. Jag kanske låter ganska hemsk men,men, vad ska man göra liksom?
Efter idrotten gick jag och oskis mot min mammas jobb eftersom jag skulle hämta pengar till mina linser (som jag älskar, dom är ljusblåa).
Så jag träffade Adrina vid Solna station och så drog vi och köpte dom, dom som jobbade där var skit trevliga, och passade också på att köpa godis i affären bredvid. Dom hade as många gulliga skor där också, as billigt.
Sen åkte vi hem till adrina och kollade på the hills.. sen drog jag hem..
Aja, här är jag glad osminkad! + med mina nya linser ! ( fast man ser inte så bra)


// Steph'

nya jag vill ha;

Allting kommer från nuknuk.se som är en as gullig sida med många virkade



// Steph'

tror att det här kommer bli en ny trend

Ja, så som alla vet så var det ju "populärt" att ha björnborg trosor, sen var det ju en del som började med frankdandy (som btw är skit snyggt), men nu har jag lagt ögonen till friis&company trosorna som jag snart kommer köpa, dom är jättesöta


// Steph'

Nya evisu jeansen!

Hittade en amerikansk sida där man kan köpa dom nya evisu jeansen för tjejer!, dom är så jävla snygga så jag var bara tvungen att visa dom, ska nog passa på att köpa när pappa kommer till sweden ;)


96.00 dollar

126.00 dollar

144.00 dollar

// Steph'

in tha skola

Nu sitter jag i skolan och pluggar kemi igen, håller på med fördjupningsfrågor *asjobbigt*.
Igår så hittade jag en as söt sida där man kunde köpa en massa stickade saker tills vintern, dom var as söta i allafall. Kommer lägga in sidan/bilder när jag kommer hem. Fick nyss tillbaka mina pengar av Adrina som hon var skyldig mig, så ska nog köpa något gott att äta på rasten.
Efter skolan så drar jag och Linda till sumpan för att kolla in gym, vi ska nog börja på antingen sats eller friskis och svettis. Jag känner verkligen att jag behöver träna, speciellt för att det var så länge sen jag tränade efter skolan, så snart kommer nya smala steffi tillbaka! Haha.
Ikväll kommer jag också ringa pappa och snacka om hans sverige resa, då får jag veta om jag kan sälja min fjällräven till Philippa för 2500 kr. Då har jag lite pengar iallafall och köpa allting jag vill ha, haha. Har kommit till den perioden då jag vill ha och behöver så mycket men har inga pengar, suck..
Menmen, det löser sig, puss!


barnsittningen

Jag har typ nyss kommit hem från barnsittningen i marietorg. Dom ungarna var verkligen as söta och äälskade godis, haha.
När vi var där så kollade vi mest på tv och pluggade, men här kommer bilder;

pluggiiish

naaw, så söta

puuuss

gaangster med spiderman tröja ;)

"nej inte pussas, ska plugga!"

// Steph'

linser

jag och adrina ska köpa linser om ett par dagar (till skolfotot) och jag vet inte vilka jag ska köpa.. för dom som jag hade förrut passade as mycket till mitt nya bruna hår. Men funderar på att köpa ljusare blå.

Här är mina förra;


// Steffi

hej sötnosar

dagen hittils har varit ganska bra, har nyss kommit hem från skolan och haft ea och två föreläsningar. Det har varit skit tråkigt på föreläsningarna men har fått ganska mycket gjort. Träffade söta Philippa och Niklas på PP:n.
när vi slutade gick jag och Linda hem till mig och har inte gjort så mycket än, om typ två timmar ska vi dra till mariatorget och vara barnvakt åt två jättesöta killar, den ena är 2 år och den andra 4, supergölligt!
Här är dagens klädsel;

//  Steph'

ni betyder, ses om några veckor !

saknar..

Hittade en ...

Hittade en liten bild på mig i skoldatorn som är as gammal, kommer ihåg att jag älskade den här bilden, så jag bjuder på den.


nu är det officiellt!


YES ÄNTLIGEN!

Tha weekend

Tjäna bloggen, jag har inte skrivit så mycket om vad jag gjort i helgen.. Men nu kommer lite update iaf.
I fredags var jag på fest hos Nicole. Det är det ända jag kommer säga om vad som jag gjorde i fredags.
Igår så var jag hos elize eftersom jag sov hos henne i fredags, det vi gjorde var att sova, kolla på tv och åt pizza tills typ halv fem, sen drog jag hem och städade som in i helvete och träffade sötnosarna Nicklas och Philippa.
Idag så vaknade jag, duschade och fixade mig skit segt. Fixade disken *duktig som jag är, HOST*
och gjorde lite annat skit.
Sen träffade jag pontus och nicklas, spelade typ guitar hero för första gången på typ några månader.
Sen gick vi ut och gjorde ingenting, fick reda på att "skinnet" skrivit om mig i hans team, det var ganska roligt eftersom typ hälften av det inte var sant. men jaja.
Nu orkar jag inte skriva mer så
hejdå <3

dagens bild


dagens låt; The Veronicas - Untouched


/ puss steff

goodbye my almost lover..

Idag har jag varit i skolan och haft föreläsningar och idrott. Det var skit kul på idrotten när vi körde basket, haha. Jag typ skrämde Turkosen, hängbrösten och Turkosen2 hela tiden och tog bollen från dom, haha. Jag kanske borde börja på basket ? men vet ändå inte om jag kommer hinna eller ens orka spela basket.
Efter skolan så träffade jag Elize ganska snabbt och åkte sen in till stan för att ta min sista spruta i armen. Det gjorde ganska ont eftersom jag spände mig och nu har jag ett blåmärke.. *suck*
Efter att jag och mamma var klara med sprutan så gick vi in i dinsko och köpte några bruna höstskor till mig, dom är skit söta!
Efter det så gick vi och kollade i två inredningsaffärer som låg ganska nära hötorget, där köpte jag två vita gardiner till mitt rum och ett marilyn monroe glas Så kollade vi in en spegel och en tavla som vi tror att vi kommer köpa. Nu när jag kommit hem så åt jag pizza, och sprang in i duschen, har kännt mig så jävla ofresh efter idrotten.
Men nu ska jag försöka sova eftersom jag har börjat att försöka lägga mig tidigt, puss hej <3


en ganska ful bild men kanske en bättre bild på min hårfärg:


suger på att skriva rubriker

Idag så har jag varit i skolan, det gick sådära. Ganska segt men försökte tänka på annat så jag inte somnade. Vi hade projektuppstart idag, projektet verkade vara ganska lätt eftersom man bara behövde öva på saker osv.
På fredan ska jag och elize gå och shoppa, men tror nog att jag bara köper skor (+någon tröja?) men vi får se hur det blir.

Typ idag så visste ingen i skolan att jag hade färgat håret, fick en massa kommentarer som var ganska bra, men typ 50% säger att jag ska färga brunare och 50% tycker att jag ska behålla för "det passar mig".
Ska nog fundera på det också eftersom jag tror att mamma är ganska sugen på att färga om mitt hår, haha.

En fråga; är det bara jag som är jäävligt trött på att vara singel?
det är så jävla svårt, det var ett ämne jag och adrina pratade om ganska länge i skolan. Men men, vad ska man göra ? det är väll bara att vänta och leta lite?


at linda's

Idag så ska jag och Linda ta handom Mataj (lindas grannes hund) Som är suupersöt, ska lägga in bilder när jag kommer hem ikväll.
Så nu sitter jag vid datorn hos linda och chillar, ska typ vara här tills klockan fem för då ska jag fika med min kusin som jag inte träffat på ett tag, så det ska bli mysigt.
Imorgon är det skola *suck* jag tror att det blir projektuppstart i kemi eller något sånt dära, men de får vi se.

// STEFF


chill framför tv;n

Nu sitter jag Linda, Simon, Chrille och sebbe framför teven och chillar, jag och linda är ialla fall klara med våran stora hemliga grej.. Det blev ganska bra tycker jag.
Imorgon blire fika med min kära kusin i stan, sen mot kvällen så tror jag nog att jag åker hem och tar det lugnt men vi får se..
Puss <3

im back home

Idag så vaknade jag upp hos elize och kände mig jäävligt trött, men vi gick upp snabbt och fixade oss eftersom jag skulle hem och elize skulle gå på sin dans i blåkulla.
Innan hennes dans så gick vi till Åhlens och hittade en speciell sak som jag ska köpa/göra imorgon (en gigantisk hemlighet och allt avslöjas på onsdag).

Men senare så åkte jag hem och satte mig framför datorn, mamma kom plötsligt och gav mig min foundation som hon hade köpt när hon hade varit i lidingö och kollat på museum.
Sen så gav hon mig en massa böcker som jag hade sagt att jag ville ha, (du vet dom där; pojken som hette det osv)
Så det blev jag väldigt glad över.
Senare på kvällen så tog jag och mamma fram det svarta blomm mönstret vi hade köpt på ikea och satte den på väggen vid tv;n. Det blev ganska snyggt faktiskt. Så jag och mamma började göra en massa planer om vad man kunde ändra i mitt rum och vi kom fram till nya möbler och nya småsaker, that's all.

Nu när höst verkar allting handla om förändringar, och det tycker jag är skit roligt. Speciellt att jag ska köpa en massa saker till mitt rum, göra den där hemligheten som ni får reda om på onsdag (hihi), och ja.. typ skaffa mig själv en helt ny look helt enkelt.
Det verkar också som om mer och mer människor blir singlar ?, för typ inne på facebook så är det skit många människor som har gått från förhållande till singel. Welcome to my world liksom. Haha, nej men nu orkar jag inte skriva så mycket så nu får ni ta och glo på bilderna från dagen;

böckerna/ foundationen jag fick av mamma.

såhär blev de :)  ( ska ta bort superman postern med typ något svartvit )

HAHA, den fulaste reklamen jag någonsin sett!


byebye nu ska ja sova <3


Kolla bara


svar

Svar till Emilia som frågade vart den svarta koftan fanns på inlägget "klääder"  så finns den på Bikbok och kostar 399:-

mys med katten

älskarej kissen !

-.-

Jag vet att du ändå inte vill vara med oss så sluta bara, sluta ljuga och säg inte att du vill vara med oss när du inte ens vill det. Vi vet att du föredrar dom andra inför oss, vi bryr oss inte, de är bara att du säger en grej och så gör du inte så som du säger. Var ärlig ffs. Orkar inte bry mig om dig längre, fattar inte ens varför du försöker.

morgonen som sjukling

Tjäna bloggen, idag stannade jag hemma för jag hade ont i magen imorse och var verkligen skit trött. Mamma var typ skitsur på mig imorse för att jag inte hade skött mig med maten osv, men jaja. Ingen är perfekt liksom, 
Jag fick två mail från Apple där dom visade dom nya Ipod modellerna, jag är skit sugen på den nya Ipod nano, eller den som typ alla har, Men här är dom nya iaf;



Den nya ipod touch ser lite ut som den gamla, men den här har en massa spel osv i den.
Idag har jag också laddat ner Safari till datorn så nu är internet mkt snyggare ;)
Jag har typ inga planer inför helgen! Det är helt sjukt att jag inte har det för jag brukar alltid göra typ miljoner grejer på helgen, vettefan vad som hänt. Men någonting kommer väll upp..
Ska skicka mail till pappa och fråga när han kommer till Sverige, jag tror det blir i oktober ( om en månad typ )
Då blire SHOPPING PÅ HÖG NIVÅ ! ;)
haha, han blir alltid köp sugen när han kommer till Sverige, Ska nog köra på svart fjällräven och bruna halvlånga skor i år,

Juste igår körde jag beep testet och fick 6.3 jag tycker det var hyfsat bra och fick många bra kommentarer från Thomas, men nu ska jag ladda ner en låt,

BYE <3

Killar: Använd inte tjejtvål


Kossan.se

haha, skit söta!


Kossan.se

top model och fanta!

Nu kollar jag på top model när dom får nya stilar, as najs så kom mamma hem med fantan jag ville ha!
Här kommer en bild;


// STEFF

jag ska dra nuu

Nu ska jag och pappa dra till Solna C och köpa wok mat och så ska jag köpa den grå/röda långa tröjan från bikbok.
Men jag ska iaf komma hem i tid till Top Model 10 som börjar klockan 20.00 ! Glöm inte det alla Top Model fans, nej nu ska jag dra men senare får ni bilder från matchen! PUSS


klääder

Igår så gick jag och Linda till Solna C och kollade på kläder + pluggade lite i bibblan, vi kollade på en massa tjocktröjor, jackor och skor. Här är bilderna;

(tryck på bilden för att göra den större & om ni har några frågor om dom så är det bara att kommentera)


btw så målade jag mina naglar också, babyrosa först och sen vitt fransk manikyr vid kanten, som jag och mamma kallar den stilen;
FRENCH BUBBLEGUM


// STEFF


dagens låt - Tegan and Sara- Walking with a Ghost

tycker inte att musk videon var bra, men låten är sjukt skön! ENJOY!


skolan

nu sitter jag i skolan och typ halvsover eftersom jag är så himla trött efter matchen igår.. Typ alla i skolan såg oss på tv eftersom vi fick värsta inzoomningen när vi stog och skrek som in i helvete, jag har inte sett det själv men jag vill nästan inte se eftersom jag nog såg ganska sliten ut.
Typ alla sitter och halvsover på madrasser, men nu ska jag börja renskriva min Svenska istället och göra lite nytta,

PS. lägger in bilder / filmer osv från matchen ikväll.

Chiao!


Update mthf!

dagen har varit bra, vaknade upp i bra tid och gjorde mig iordning i bra tid (som vanligt, haha)
När jag kom till skolan var det chill, satt och snackade med Carlos, Jennifer och jaa.. den andra människan.
Efter samlingen så hade vi ea, det var chill och jobbade ganska mycket. Precis innan vi slutade så började "bråket" och jag orkar verkligen inte berätta vad som hände, men om du var med så vet du i allafall. Låt mig säga iaf att det blev så jävla överdrivet och blev typ värsta grejen.
En bra grej är att jag fixade till mig två biljetter till Sverige matchen idag, ska gå dit med Amanda och Sara.
Jaja, nu orkar jag inte skriva så mycket mer, för nu kollar jag på "Vem kan slå Filip och Fredrik" !

Chiao! <3

om dagens "bråk"

Asså idag blev jag så himla sur på några små barn i våran skola.. Att dem ens beter sig sådär kaxigt är bara sjukt överdrivet och just att dom drar in  oskyldiga människor i något bråk som dom själv har skapat (?!)
Jag hatar när folk inte bara kan växa upp och inse att det är så himla onödigt ?
Man tycker synd om vissa folk asså.


/ STEPH


SO CUTE!


//STEFF


jag vill färga mitt hår!


Asså det är en sån här färg jag vill ha på mitt hår ! tycker att det är skit fint!, men jag vet inte hur man ska färga från platinablont till den här färgen?, om jag färgar till brunt så blir det väll antingen typ svart eller grönt, hjälp mig med min färgningsnoja ?!

/Steffi

roliga youtube-klipp!

Varning; dom är bara roliga om man är på flumm humör (som jag oftast är).

Uptown girls


Nu sitter jag och kollar på Uptown Girls på femman, den är riktigt bra faktiskt.
Idag har jag soovit typ hela dagen, ganska skönt att bara ha en "relax" helg liksom. Känner att jag skulle behöva plugga, men orkar inte just nu. Imorgon är det idrottsdag. Vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder/skor. Men det får vi se imorrn. Kanske träffar tor också efter idrottsdan.
/ Steff

...

jag har varit så jävla ensam den här helgen. Känns ganska sorgligt, Jag är van att alltid ha kompisar runt omkring mig. Men just nu känns det som om jag inte har någon att vända mig mot, och bara snacka. Alla mina kompisar har någon kompis som dom är mest med osv. Jag har också haft  en sån person men nu vet jag inte vad som har hänt.
Är det jag som gjort något eller har det bara blivit så ?

Hej bloggen

Sorry att jag inte skrivit någonting idag, men det är typ för att absolut ingenting har hänt idag! Ioförsig så har jag haft skolan som var allmänt tråkig som vanligt, sen har jag inte gjort någonting. Typ bara suttit framför datorn hela dagen. Känns lite dåligt att jag slösat bort hela fredan.. men men.. Sånt händer. Planerna för imorgon är att jag ska typ åka in till kungsan kanske klockan 11.00. För att jag ska åka in dit med Linda och ta en massa gratis saker eftersom det är något sorts lopp. Vet inte riktigt vilket sorts lopp det är men jaja. Det får man ju se när man kommer fram, eller hur?

Sen så kanske Tor kommer till Frösunda o ska vara med Simon. Så vi får se om ja kanske träffar dem en snabbis, verkar som om Tor vill det i alla fall.
Åh, nu har jag lite ont i magen för jag har ätit för mycket Ben & Jerrys (mycket kärlek till den glassen).

Så har jag uppdaterat min ipod med skit bra låtar och tagit webcam bilder!

too much happy face? haha..


ha en bra kväll/natt.
Puss <3

dagens låt: Aly & AJ - Like Whoa


tjääna <3



Idag har varit en ganska lugn dag, gjorde klart svenska uppdraget idag, ska bara renskriva den lite osv. Och nu hemma ska jag plugga lite spanska eftersom vi har det imorrn. På rasten så hände inte så mycket, mest bara chill och fick springa runt lite. (inte jag på bilden).
på eftermiddan hade jag idrott med amanda och sara eftersom dom gick på min idrott grupp istället för min. Vi gick bara runt lite i brunnsviken och tog en massa kort. Sen gick vi hem. Idag ska jag rensa min garderob. För den är så jävla proppfull och allting bara hänger ut, så jag ska ta ut alla onödiga "sommarkläder" och lägga i en annan låda, så kan jag ta fram den när det behövs.. Jag vet fortfarande inte hur det blir med jullovet.. Det blir väll så att antingen kommer jag till USA elle så kommer alex till Sverige, det skulle vara roligare om Alex kom till Sverige, men vi får ju se.

puss <3


Ska jag köpa?



Okej, nu kan jag inte bestämma mig. För jag vet inte om jag tycker dom är snygga eller inte. Så frågan är; ska jag köpa eller inte?

snälla...

Snälla kan inte du bara sluta prata med mig?.. fattar du inte att jag inte vill det? då börjar jag bara tänka på det vi hade tillsammans.. snälla låt mig gå vidare så kommer du nog att göra det också..

/Steff...

bjuder på en bild innan jag drar <3


Ändrade planer

Det blev ändrade planer, jag träffade tor och hans kompis istället för idol. Påväg till Solna station så mötte jag på Simon, Chrille och Michelle. Det var trevligt men tor ville inte att dom skulle vara med (av någon konstig anledning). Så sen var jag ensam med Tor och hans kompis(kommer inte ihåg vad han heter?).
Det var lite kul och nu chillar jag ensam framför datan,
/ Steff <3


Underbar dag!

Dagen i skolan har varit rolig, snabb och blivit klar med mycket och efter skolan så åkte jag amanda och linda in till stan, jag köpte en playboy piercing till min navel, den var jättesöt, hade diamanter och ett rosa öga. Haha, har typ spanat in skit många bloggar idag.
Juste idag är det idol premiär på tv! Tror att den börjar åtta.. Jag brukar inte kolla på hela grejen, typ bara auditions (A). Men nu ska jag återgå till min veckorevyn och pizza som pappa kom hem med ! puss hej <3

today's song!

Det blir Pink - So what?
Som är skit bra, såg den igår på ztv !

Nu kanske ni känner mig lite mer <3

Personlighet;

vad heter du? Stephanie Emily Harvey
var bor du? Stockholm, solna
hur lång är du? 1.73
hur mycket väger du? ni vill inte veta, haha.
vilken ögonfärg har du? grön/blå
vilken hårfärg har du? uberblond

Kläder:

vad andväder du just nu för jacka? antingen min svarta skinn, eller svarta eller gröna kappan.
vad använder du just nu för skor? Mest mina bruna ballerina.
favoritfärger på kläder? brunt/svart
hur mycket köper du kläder för varje månad? haha, typ 1000kr
vad har du för jeansstorlek? 25/26
vad har du för skostorlek? secret

Senaste person som:

sov i din säng? Elize
du prata med? Tor
du gick på bio med? Amanda
du gick på stan med? Elize
du kramade? Mamma
såg dig gråta? August.
skickade ett e-mail till dig? Reklam

Har du någonsin:

sagt "jag älskar dig" och menat de? såklart.
bråkat med ditt husdjur? ja, när hon kissade i mina skor.
drömt ngt som hänt nästa dag? ohja

Stuff:

har du någonsin varit kär i någon som du inte haft chans på? ja
är du ensam just nu? japp
låt som ofta fastnat på huvudet? techno
vill du gifta dig? inte nu
vill du ha barn? haha, maybe

Extra stuff:

tar du droger? Nej
vem är din bästa vän? Typ ingen just nu, men många nära vänner. 
vad är du mest rädd för? Att ångra saker jag säger/gör..
vilka kläder sover du i? Hotpants och stor tröja.
var vill du gifta dig? usa
vem hatar du verkligen? Dem som hatar mig utan anledning.
varit kär? ja
har du ett jobb? nej, men kommer få ;)
gillar du och ha folk omkring dig? absolut
har du någon tatuering? nej
har du någon piercing? ah, naveln.

De senaste 48 timmarna har jag:

gråtit? nej
varit sjuk? nej
sjungit? japp
sagt jag älskar dig ? nej,
träffat någon? aa,
saknat någon? Ja,alla i usa.
kramat någon? ja
kysst någon? nej.

Vilken:

tidning läser du? Personlighet;

vad heter du? Julia Christine Viola Lindh
var bor du? Stockholm, sundbyberg
hur lång är du? 1.65
hur mycket väger du? föööör mkt
vilken ögonfärg har du? grön/blå
vilken hårfärg har du? uberblond

Kläder:

vad andväder du just nu för jacka? fjortis fjällräven, tyvärr..
vad använder du just nu för skor? olika för varje dag, men ett par ljusbruna stövlar
favoritfärger på kläder? brunt/svart
hur mycket köper du kläder för varje månad? haha, minst 1000kr
vad har du för jeansstorlek? 25/26
vad har du för skostorlek? 37/38

Senaste person som:

sov i din säng? Isa, Nicole
du prata med? Simon
du gick på bio med? Michelle
du gick på stan med? David, rasmus
du kramade? Pappa
såg dig gråta? Maria
skickade ett e-mail till dig? har ingen koll

Har du någonsin:

sagt "jag älskar dig" och menat de? ofc
bråkat med ditt husdjur? haha, ja när min katt käka upp min fisk när jag var 8 :)
drömt ngt som hänt nästa dag? ohja

Stuff:

har du någonsin varit kär i någon som du inte haft chans på? nej
är du ensam just nu? nej, har simon men har paus
låt som ofta fastnat på huvudet? techno dunk
vill du gifta dig? inte nu
vill du ha barn? haha, mabye

Extra stuff:

tar du droger? Nej
vem är din bästa vän? Emelie
vad är du mest rädd för? Att ångra saker jag säger/gör..
vilka kläder sover du i? Hotpants samt linne:)
var vill du gifta dig? utomlands
vem hatar du verkligen? FOLK SOM SNACKAR SKIT
varit kär? jaja,,
har du ett jobb? nej
gillar du och ha folk omkring dig? absolut
har du någon tatuering? nej
har du någon piercing? ah, tungan

De senaste 48 timmarna har jag:

gråtit? japp.
varit sjuk? japp.
sjungit? alltid
sagt ”jag älskar dig” ? oftast
träffat någon? m
saknat någon? karlstadsflickorna..
kramat någon? jaja
kysst någon? jaja..

Vilken:

tidning läser du? Veckorevyn ffs!
buss åker du oftast? 509/70
frisyr har du? blont långt hår.

Senaste:

film du såg? venne.
mat du åt? ris med köttfärssås (Bläh)
buss åker du oftast? 70
frisyr har du? blont långt hår.

Fryst Jordgubbe

Du har:
[x] Mascara över 100 kr
[x] En plattång
[x] En locktång
[x] Designparfym
[ ] Foundation över 200 kr
[x] Ögonfransböjare
[x] Olika borttagningsmedel
[x] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[x] Läppglans över 100 kr
[x] Hårinpackning
[x] Bodybutter
[x] Bodylotion
[x] Parfym över 300 kr
Poäng: 12

Du:
[x] Använder locktång/plattång varje dag
[x] Använder foundation varje dag
[x] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[ ] Använder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[ ] Använder bodylotion varje dag
[x] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ]Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på gym
[x]Klipper dig varannan/varje månad
Poäng: 5

Du har:
[ ] Tonat hår
[x] Färgat hår
[ ] Slingat hår
[x] Hårförlägning
[x] Piercat dig
[x] Tagit hål i öronen
Poäng: 4

Total: 22

0-10 Naturligtvis naturligt tjejen! :D
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast


Im Back Home

Nu är jag hemma igen från Solna, elize köpte skor och jag köpte varm choklad, haha. När jag köpte min varma choklad så tog jag en sån där plastpinne som man rörde runt med och eftersom koppen var så stor så ramlade den ner där och typ smällte lite så den smakade plast så då gav jag den till Linda. haha.
Men nu har jag färgat elize hår, det ska bli brunt och det är typ ingen i skolan som vet om de, men dom får se imorrn. Nu håller hon på att skölja ut allt, så vi får se hur de blir. Men jag tror nog de blir bra.
jaja, kanske hon bjuder på en liten bild sen.

puss <3

Skolan är så tråkig!

Den här skoldagen har varit så himla jobbig, det var så trååkigt. satt hela tiden typ ensam och pluggade och var allmänt uttråkad. Men jaja, nu sitter jag med elize och båda chillar framför mina datorer. Ska snart ta bort min franska manikyr, klippa naglarna och köra på bebi rosa. Jag orkar inte ha långa naglar haha. Men typ halv sex ska vi åka till Solna Centrum så ska Linda och Elize köpa lite kläder osv, och jag och amanda ska nog bara fönstershoppa tror jag.


Saknar er !


RSS 2.0