Videoinlägg

Videon innehåller;
Jag går runt och visar huset (?) , visar hundarna, geterna och lite annat skit.. ENJOY :D

En massa bilder!


Ena balkongen (det är inte en riktig uggla)

Bk's pony (AS SÖT)

Jag på Arlanda, (hade as tråkigt eftersom vi kom dit typ två timmar förtidigt ?!)

Köpte min kära Rockstar dricka när vi mellanlandade i London!

Las Vegas at night!

Efter att vi landat

Jag på balkongen (en del av våran utsikt)




Kommer mer bilder sen !! Puss

Onsdag 29 oktober

Idag så väckte BK mig klockan sex på morgonen för att han ville att jag skulle spela call of duty 4 eller vad det nu hette. Jag tycker att det spelet är så jävla tråkigt och ändå så tvingar han mig att spela, men inte nu längre! Eftersom pappa ska ta bort spelet eftersom han inte skött sig på sistonde. Han är galen.

Men idag så har jag varit med Melissa Tanya och BK typ hela dagen. Det började med att vi var hemma och tog handom hästarna, sen åkte vi in till affären där SNILLET Steffi installerade en ny faxmaskin, en skrivare och tog den gamla faxmaskinen in i bilen, osv. Spanade också in deras uggs som dem har där, såg att dem har uggs för bebisar (Hur jävla gulligt är inte det?). Så har dem också starkrosa och ljuslila, fast dem var jag inte så förtjusta i. Efter det så gick jag och Melissa till en grekisk restaurang som är ganska ny. Jag tog en lasagne och Melissa en falafel, vi fick typ gigantiska portioner så vi gick runt och kände oss som tjockisar typ hela dagen. Tanya berättade även att Shelby "has gotten in to trouble". Hon hade skolkat femton dagar och när rektorn ringt hem till telefonsvararen så hade hon raderat alla meddelanden, tillslut så hade rektorn skrivit ett brev hem till föräldrarna och berättat allting. Så dem bestämde en tid att träffas och när dem gjorde det så såg föräldrarna Shelby storstrula med en 18 åring utanför skolan. Liiiiite tabbe där asså?

Som ni kanske märker så har jag så otroligt tråkigt just nu och det betyder att jag skriver ner exakt ALLTING som händer här. Men ni kanske vill att jag ska göra det?

Juste, back till halloween nojan.

Jag har FORTFARANDE inte hittat en tillräckligt bra kostym. Men idag så gick jag och Melissa till en ganska B affär där hon såg en svart klänning som hon trodde skulle vara snygg på mig, såklart så köpte hon den men hon sa att jag inte behöver ha på mig den om jag inte vill. Tror inte att jag vill ha den, i såna fall så vill jag göra om den eller något. Ska snacka med Aleks om dansen på fredag. Det är nämligen en dans i "the whiting center" där alla vi känner ska vara utklädda och grejer, kommer finnas en dj och en massa annat skit så det blir ju kul.


Nu dampar hundarna,  så CHIAO <3


Tisdag 28 oktober

Idag efter att jag varit på pappas jobb så har jag varit med Aleks, Alaura och två andra tjejer som jag tyvärr inte kommer på namnet på *pinsamt*, först så satt vi utanför "the whiting center" eftersom Alaura var där inne och hade basketmatch. Dom vann ju såklart, haha.

Jag och Aleks satt i typ en halvtimma och försökte få reda på vad en kille som var kär i mig i somras hette. Men kom på att han hette Mason typ en timma efter (Mason är Shelbys brorsa som typ är 11 år och försökte ragga upp mig i somras, när han och Shelby sov hos oss så var han så desperat att han sov på mitt golv bredvid min säng, han är galet äcklig)

Men efter att vi hade hängt utanför the whiting center, så kom Aleks föräldrar Pat and Patty och hämtade oss, dem var as snälla och kramade mig typ tusen gånger. Hemma hos Aleks så träffade jag även på en av hans systrar som hette någonting. Hon var också skit trevlig. Sen typ hela kvällen så försökte Alaura snacka svenska men det gick inte så bra, det var typ såhär;

•-          Ajifjaiofhaofhoahofohfoa, does that mean something in Swedish?

•-          No

•-          Hafihaofhaofhaofhoahfoho, does that mean something in Swedish?

•-          No

Etc etc ..

Sen åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här!'

Puss'


News from CA

tjuuz, det har ar tredje inlagget inom 4 timmar. Lite svart for er att hanga med? anledningen till sa manga inlagg ar for att jag inte har natt battre for mig just nu. Har nyss atit lunch, pappa och jag kopte en macka fran en asgullig liten mackaffar, ville bara saga att det ar as varmt har och pappa sa att det skulle bli skit kallt, liksom vafan? sa nu gar jag runt har med mina varma uggs och tycker synd om mig sjalv. Har faktiskt ingen aning om hur lange vi ska stanna har, men tror att han maste jobba nagon timma till kanske.
Nan dag ska jag och pappa + (kanske ngn mer) ga och skjuta! Det kommer bli forsta gangen for mig som jag skjuter och det ska nog bli as roligt och ballt, saklart sa far ni se bilder, vet inte nar bara.. Ar det ngn som vet hur man oppnar upp webbcamen pa en mac data? Har forsokt i typ en halvtimma men hittar den inte..



CHIAO <3

goodmorning sunshine, it's a brand new day, make it your best.

Nu sitter jag pa pappas nya mac data, as snygg.
Usch jag blev sa himla sur pa att min data bara dog, hade nyss overfort alla bilder till den lilla saken, och precis da dog den.. Sa ni far tyvarr inte se ngra bilder. Hoppas ni forstar vad jag skriver. Snart ar det halloween och ALLA snackar om det. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha pa mig, *stressigt*. Ska nog ringa aleks och company sa att vi kan traffas ikvall. Kommer ni ihag Dallas? Den as sota lilla pudeln, hans har har blivit jattelangt, sa han ar en liten fluffboll just nu, skitsot fortfarande.

Sen nar min laptop funkar och jag har tillgang till internet sa ska jag lagga in ett videoinlagg, dar far ni sen en bit av huset, hundarna, och getarna om ni ens orkar kolla pa hela (den ar typ 6 minuter lang).

Men nu orkar jag inte skriva ngt mer i detta onodiga inlagg, 

PUSS <3

"You should be in the worldrecord book for having so much makeup on"

Tjoo, ni kanske trodde att bara för att jag är i usa så skulle jag inte skriva? då trodde ni fel. Steffi is back on bloggen!
Förlåt för att jag inte skrivit något men tro mig, det kommer bli mer inlägg än bara det här.


Igår var första dagen av resan, muhaha. Jag gick upp käkade frukost osv, sen erbjöd jag min hjälp till Melissa (min styvmamma) eftersom jag ville göra ett gott intryck *muhaha* så hon tog glatt emot hjälpen och det första hon ville ha hjälp med var ju såklart SLÄNGA BORT HÄSTSKIT!
jag tvekade gaaaaanska mycket men kände mig lite tvingat sååå, det var ju bara att åka med minibilen ner till sopstationen och lasta av... Det här är en mycket gräslig historia som jag aldrig kommer att glömma, även om jag typ vill det.. Men det är någonting jag aldrig kommer att göra om. TRO MIG!
Som tur behövde jag faktiskt inte röra bajset.. men det var ändå inte så trevligt. Efter det så tog jag bort allt dåligt hö osv, fick också köra ner det till sopstationen. Efter det så hjälpte jag min galna brorsa med läxorna (han sööög).
Påbörjade också mina egna läxor, sen somnade jag för jag var såå jävla trött.
Idag har jag typ inte gjort någonting, är på pappas jobb nu (tog med mig laptopen ofcourse).
Åt frukost på mcdonalds (tjockisvarning?).
Idag så ska jag nog ringa aleks och vara med honom, men vi får se.
Haha, imorse när jag sminkade mig så kom BK och sa; "you should be in the worldsrecords book for having so much makeup on"
Men men, ni far bilder sen!!!

from: Your belowed stephanie!

fredag

Idag vaknade jag ganska tidigt för att göra mig iordning för en dag på stan med sötnosen amanda (som typ aldrig uppdaterar sin blogg! :( )
Jag köpte sverige kläder för halloween i usa, puder och foundation. Sen åt vi lite grann och snackade om allt möjligt. Efter det så åkte jag till Skanstull för att träffa Samuel och David, vi chillade mest på samuels rum och lyssnade på as hög musik osv. Sen drog jag hem och provade några coola halloween linser som morsan hade köpt åt mig (tack mamma, du var min räddare i nöden idag)
Dom var skit coola! Tänkte köpa kattlinser men dom var slut. Men dom här tyckte jag var coola ändå.

// your belowed steffi

--

Nu sitter jag mamma, pappa och kollar på Dr Phil. Ska snart ringa pappa eftersom Aleks skrev en grej på myspace som är ganska personligt (om ni känner mig bra så får ni veta).. men vi ska prata iaf.. vet inte just nu hur det blir med usa.. men jaja, det löser sig nog. Insåg nu hur mycket jag saknar dom..

fredag

Shuu, jag vet att jag inte skrivit på länge men har varit lite upptagen.
Som ni ser har jag ändrat designen ;) vad tycker ni? jag tror att den kommer vara kvar gaanska länge.
Idag så har jag varit i skolan och haft FN-dag, det var inte kul.. Vi satt bara i ett rum och diskuterade rättslagar.
Fick också hem matteuppgifter och projektet som jag ska jobba med i usa.
Fattade inte riktigt varför vi hade det menmen.. Hade också planerat att dra till stan idag, men orkade inte så jag gick hem och sov istället. DET VAR AS SOOOFT! nu ska pappa dra och hämta pizza, ska bli as gott.
Måste göra så många saker men kommer bara inte igång! :/ Blir så sur på mig själv för att jag inte orkar göra dom.
Men efter jag ätit upp pizzan ska jag försöka göra allting..
CHIAO <3

onsdag

okej, nu är det såhär; jag haatar min header!
Men tyvär så orkar jag inte fixa en ny, så ni får stå ut med den jag har.. vill bara ställa en liten fråga innan jag går och lägger mig; varför blev typ hela skolan intresserad/galna av mitt "privatliv"? okej, jag kan förstå varför alla blev lite uppspelta idag efter skolan, men det blev ganska överdrivet hela grejen..
jaja, orkar inte tänka på det nå mer, nu ska jag sova och imorrn ska jag och linda tidigt till skolan och plugga! *tjoho*

Puss å hej

tisdag

Tjosan, jag vet att jag inte har skrivit idag, men varit lite upptagen.. I skolan så hade jag matte HELA dagen, det gick as bra! Gick också på extramatten efter skolan för första gången & det var as najs! Hade det skit kul med Linda, Karin och Oskis! Vi var där i TVÅ timmar och nördade oss med en massa matte, sen gick jag hem och kollade på tv;n. Dukade, var inne på datorn och kollade på tv igen, haha. Jag vet att jag inte gjort så mycket nytta hemma idag, men men... Hade slösat all energi på skolan.
Imorrn kommer Samuel hem hit,,  men nu ska jag städa rummet, pusspuss <3

en glad måndag

Idag har jag varit i skolan och haft engelska redovisning och svenska prov. Engelskan gick bra som vanligt, men inte lika bra på svenskan tyvärr.. Hade inte förberett mig så mycket som jag kunde, men det blir inte IG iallafall!
Lämnade också in ledighetslappen till Karin, frågade också Ann om det var någonting jag kan plugga på när jag är i usa, men skulle fråga henne igen på torsdag. Efter skolan så drog jag in till stan för att köpa ett par skor, när jag var klar så drog jag hem igen och började städa lite i rummet och fixade osv. Nu sitter jag här och skriver och har i ansiktsmask. Puss puss,
Här kommer lite bilder från dagen;

Skorna jag köpte från Topshop 299:-


Planering av matten osv.

Städade rummet lite (mitt rum blir så himla fult på bild)

En asgod grönsaksjuice mamma hade blandat

ansiktsmasken.. läskig bild ;S men den får duga


// Steph'

tävling hos "shoppaholicmamman"


Har nyss varit med i en tävling hos shoppaholic mamman, såklart så önskade jag mig den gråa jackan! Sjukt mysig!
Om ni också vill vinna den/eller något annat plagg så kan ni gå in på; http://shopaholicmamman.blogg.se

Eller köpa själva på; paprikastore.se


CHIAO <3

Bridget Jones

Nu kollar jag på "Bridget Jones Dagbok" med mina päron, as bra film, hade inte sett den innan så jag var typ tvungen att se den.
Imorgon är det engelska/svenska redovisning, och snillet steffi har såklart pluggat rejält! Så hon är glad och förbered. Efter skolan så kanske jag drar och köper några mysiga uggs som jag kommer att använda som inneskor i skolan & kanske mysskor till att ha hemma.
Men nu tvingar mamma mig att sluta skriva så CHIAO <3

Dagens låt:

Ashley Tisdale - Suddenly

är klar med svenskan *jippiii*

Ikväll så blir det film för lilla steffi, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska kolla på.. antingen så blir det "I hennes skor" på trean eller så blir det "Bridget Jones Dagbok" på femman... Svårt val men vi får se vad det blir.
Är också såå sugen på godis men ska nog försöka tvinga i mig ett äpple eller nått.. *suck*

PS. NÄSTA SÖNDAG ÅKER JAG TILL USA IGEN!


stan

Tjosan bloggen, har nyss läst klart Camilla Läckberg: Isprinsessan. Den var as bra och spännande, älskar hennes böcker.
Idag så har jag varit med linda och jossan i stan, vi satt på mcdonken och tråkade och sen så gick vi runt i affärer, jag och linda spanade in några uggsliknande skor på topshop som vi ska köpa, tänkte ha dom som inneskor i skolan osv. Det skulle varit så jäävla mysigt. Så vi ska nog köpa dom imorgon. Efter det så gick vi in på Belle's shoes och spanade in lite mer vinterskor, hittade några as konstiga/fula rosa skor som vi provade för skojs skull, Linda blev helt till sig och la sig på golvet och fotade, så började jag och jossan as garva. Sen skulle Linda till träningen så då drog alla hem till sig, jag tog pendeln hem, då börjar jag och Linda snacka om fula bebisar (vi hatar fula bebisar!)
Så nu sitter jag och småpluggar lite, så galet att jag hunnit göra så  mycket och klockan är bara tre?!
jaja, här är lite bilder:

dom rosa skorna

asläskig grej på stan, fattade inte riktigt om det var ngn som drev eller om det var en docka eller ngt :S skit äckligt.

dagens hemmaklädsel; (köpte vita benvärmare idag)

påväg hem


CHIAO <3

Gröna Lund's nya berg och dalbana!

Ni vet, "steffi got all the hot news"!
Högre än berg- och dalbanan Jetline, fler G-krafter än Fritt Fall och snurrig som Extreme. När Gröna Lund öppnar den 25 april väntar en helt ny och unik berg- och dalbana för de modigaste besökarna över 140 cm. 2009 års nyhet är vad den heter: Insane.
och JAG ska söka som teståkare ;) haha
här är heta bilder på bergochdalbanan;




CHAIO <3

lugg

Har börjat fundera på om ag ska klippa lugg ? jag tror inte jag ska det, för att jag vet att jag kommer ångra mig. Men jag tycker jag passar ganska bra i det (A)
Vad tycker ni ?



(det här är en falsklugg, tog bara snebenan och tog upp den med hårnålar, sen en mössa över)

CHIAO <3


kväll med fadern

Nu har jag kommit hem efter en dag på stan med pappa, det var skit kul. Vi gick först runt i souk och pub, men pappa blev så sur för han tyckte ingenting var tillräckligt bra där -.- (?!)
Så vi drog till NK och fastnade en stund på sportoch fritids avdelningen där jag köpte:



(ska ha den nästa vecka när ja drar till usa, haha)


CHIAO <3

stan klockan fyra

Hejhej, försov mig imorse.. inte bra.. haha, kom typ någon timma försent till skolan.
Men nu har jag pluggat typ as bra med engelskan, så jag har inte missat någonting iallafall.
Idag så blir det shopping med pappa, vi får se om Linda också följer med, men jag tror att pappa vill träffa mig ensam först eftersom vi inte träffats på typ flera veckor. men det blir najs anyway.


nyfixade bilder







BTW SÅ GICK MIN TÅ UR LED NYSS!!! AS LÄSKIGT!!


//Steph'

bläääh

Tjena bloggen, ska börja städa och plugga nu. Det här är nämligen min "chilldag".
I skolan har jag typ bara pluggat no hela dagen *suck* har typ gjort 5 labbrapporter idag ;o haha, fattar inte hur jag har pallat, haha.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, imorgon blir det shopping med pappa, ska bli as kul! Första gången han ser mig som brunett också, haha.
Tidigt imorrn kommer pappa nigel hem, haha. Ska träffa båda mina pappor imorgon. Du förstår mamma var en riktig snygging på sin tid, det är därför jag har så många pappor nu ;) haha, nej ja skoja.
Men nu ska jag kolla in andras bloggar osv, CHIAO


//STEPH

Ny header & bakgrund !

Ikväll så har mamma haft två tjejkompisar över medans jag har haft samuel här. Mamma kom även hem med indiskt och en grön grej som såg jävlig äckligt ut och som jag inte vågade äta, haha. Sen har vi myst och bara haft det chill.

I skolan så trodde jag att vi hade matteprov så jag jobbade skit länge med matten på förmiddan för att iaf få ett G och sen när matten på eftermiddan så säger Karin att vi inte ska ha det, och att dom ville bara säga så för att få oss att jobba, liksom fan va taskigt ?! haha, alltså det är ju bra att man pluggar men ändå för då skulle inte jag behövt stressa osv. Men jaja.. Jag kom på vad jag ville köpa, Inomhusballerinaskor! Haha, ni vet dom där mjuka ballerinaskorna, skulle passat as bra just nu.
Men nu ska jag sova, puss å hej <3


so true


haha, en klassiker som jag var tvungen att lägga in (;


todays songs!

Min favoritlåt at the moment (den äääääger!)

DAGENS NYA LÅT! (tycker den är ganska bra, måste ses iallafall)
// Good luck from steffäääh'

Pretty woman

Just nu sitter jag med en varm choklad och kollar jag på pretty woman, den är as bra hittils :)
Här är lite info om filmen:

Ameikansk romantisk komedi från 1990. Edward är en framgångsrik affärsman på besök i Los Angeles. När han en kväll ger sig ut på Los Angeles gator kör han vilse. Då möter han den prostituerade Vivian. Hon visar sig vara raka motsatsen till hans tillrättalagda, korrekta person, och eftersom hon dessutom är både vacker och intelligent erbjuder Edward henne rollen som hans sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld där vett och etikett och vackra kläder tillhör vardagen. För Edward öppnar sig en helt annan - kärlekens.

I rollerna: Julia Roberts, Richard Gere, Ralph Bellamy, Jason Alexander, Laura San Giacomo. Regi: Garry Marshall.


dagens låt


Kelly Clarkson - Breakaway

// Steph

Gårdagen

Igår så var jag och linda ute och tog en nattpromenad (tar en massa bilder också) och så ringer Samuel och vi snackar ett tag, senare så kom samuel hem till mig och skulle sova över. Vi kollade på "the blair witch project". Den var skit läskig (enligt mig) haha. Sen efter så låg vi och kollade på en skit film på sexan och somnade typ klockan halv fem.
Jag blev faktiskt inte lika trött så som jag trodde att jag skulle bli men det blev inte så farligt iallafall.
Idag när vi vaknade (fick slå samuel på rumpan några gånger för att han skulle vakna, men det gick inte så bra) så gick vi upp och lagade frukost, klädde på oss, jag och linda sminkade oss och samuel fixade håret, Sen drog vi in till odenplan och sa hejdå till Samuel, så gick jag och Linda till friskis och svettis och pratade om aerobics passen som dom har där. Så jag och Linda kommer troligen att börja där (YAY), känner verkligen att jag måste träna nu, bränna lite FETTFETT! Så det kommer bli najs.
Här är bilder från gårdagen och dagens inköp:





Såklart så hängde mina fula uggs med ;)

tröjan jag köpte idag från Lindex, as mysig (299:-)

// STEPH


Tunnelbanan + Linda

Tjo, nu har Linda kommit hem till mig och vi ska snart ut på långpromenad. Haha, vi har bara lust att gå ut.
När jag var påväg hem så var det såklart fullt i tunnelbanan eftersom det är sverige match i råsunda. Men jag mådde skit illa för jag var så jävla hungrig/trött och så är det as trångt, och helt plötsligt så kommer en tjock gubbe och typ trycker sig mot mig. Skit äckligt! så luktar han ju såklart gammal gubbe. Sen när han ska hålla i säg i stången (?) så ser man hans naglar som är skit långa och smutsiga, så då man blir man ju mer äcklad. Det kändes verkligen som om jag skulle spy, det var skit äckligt! Vi borde protestera mot äckliga människor ! (som inte ens försöker/vill förbättra sig)


Från aftonbladet




DAGENS FRÅGA: VEM TYCKER DU SKA VARA MED PÅ LÖPSEDELN?

A little bit of Spanish

Sitter nu i skolan och har precis haft spanska prov, det gick ganska bra tycker jag men vi får väll se vad David tycker.. Det känns som om typ ingen är i skolan just nu *tråk* men man har ju oskis ;) hahaha..
Puss bloggar lite mer när jag kommer hem <3

Haha, kollade på det här när jag var liten

fråga inte varför.. haha


haha, och det var hur min skit skumma humor började!

Puss <3

nu är jag hemma

Tjoo, nu sitter jag hemma och äter nudlar, pallade inte bara dega i skolan så jag gick hem på rasten istället. Chattar med Linda, vi ska dra till Solna c efter skolan och kolla på jeans, sen ska hon på trääning så alla vet. Nu kollar jag på Jay Leno show och ska dra till skolan när min no börjar, ska bli jättekul för vi ska labba idag (älskar att labba).

PUSS

Någon som vet var man köper ?


Letar efter ett sånt här armband fast i svart. Någon som vet var dom finns?
Den på bilden finns iaf att beställa på;

http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/DA71542.htm

PUSS

It's more fun to be happy

tjo bloggen, igår var det fullt upp på stan och idag.. så händer typ ingenting.. tråkigt.
Linda blev sjuk imorse så hon kom inte till skolan :/ passar på att hälsa krya på dig älskling!

Idag har jag typ bara haft ea och matte, men det var roligt på matten för nu har vi en 19:årig vikarie som är as bra. Skulle igentligen gått på extramatten som var efter skolan men jag orkade verkligen inte!! ni anar inte hur trött jag var, men det får vi ta nästa tisdag.
Hade lust att leta efter en tjocktröja eller något men ville vara hemma istället.
Nu sitter jag och skriver med pappa på msn (?) haha, men han är i usa nu och skryter om hur kul han har det på sitt "lyxhotell" FAN DIG, JAG VILL OCKSÅÅ!!
Men, men vad ska man göra?
Nu har typ min pappa kommit fram till sverige (min biologiska pappa) så vi kommer väll ses någon dag.

Men nu ska jag glo på ugly betty med morsan ! PUSSAR


Monday's song and video

dagens låt:
 dagens video:

// Stephanie'

Monday

Tjoosan, idag har jag varit i skolan och haft engelskan och svenska, det gick jätte bra på engelskan och hyfsat bra på svenskan, jobbade ganska mycket iallafall. Efter skolan så drog jag Elize och Parand in till stan och köpte lite grejer, fast parand var bara med en liten stund för hon var tvungen att dra, men det var jätteskoj på mcdonalds efter, jag och elize as garvade åt en massa konstiga saker och för en jättesöt bebis som var typ helt borta, haha. Jättegullig.
Senare gick vi runt och jag köpte jättesöta grejer!
Här är bilder på grejerna;

Halsduk och vantar. Halsduken är från H&M och vantarna från accent by wedins.

Parfym och mascara från Åhlens.

Parfymen utanför lådan, ursäkta för mina fula naglar..

En liten bild av tröjan, försökte få en bättre bild, men det var svårt så jag fick ta den här.

Plånbok från accent by wedins.

// Steph'

Gästinlägg

Hej alla små sötnosar, det är Stephanies kusin som har snott datorn.
Vi har det bra här borta i Fagersta och sover mest hela tiden.
Just nu sitter vi vid köksbordet hos våra kära mor/farföräldrar och kollar kläder på internet. Trevligt trevligt!!!!
Snart ska vi gå tillbaka till TV-rummet och kolla klart på en film med dom.

Idag har vi varit på en marknad som var jättekul! Not. Alla var antingen astjocka, jättegamla eller supertöntiga. Men det gick bra ändå, vi överlevde. Sen åkte vi till lite olika affärer och köpte lite grejer. Så för att sammanfatta dagen kan vi säga att vi har sovit, sovit och sovit lite mer. Sen har vi mest ätit. Asmycket. Jag lovar att vi har gått upp minst fem kilo! Men det var det fan värt. Korven. Var. Helt. Underbar! Vi trodde det var försent med rostad lök, men Stephanie slängde sig ut ur bilen i ett mycket dramatiskt ögonblick och skrek till morfar/farfar att vi ville ha rostad lök. Underbart gott! Ni borde åka till Fagersta bara för att smaka korven. Shit alltså, gissa vad vi kommer drömma om inatt?

En annan kul grej var att jag sminkade Stephanie idag. Hon fick inte sitt vanliga brunpuder och tyckte hon såg ut som ett emo i min foundation men jag tyckte hon var fin! Men det dröjde typ 10 minuter, sen började hon skrika och rotade upp pudret och gick loss som en galning i ansiktet. Sen blev hon lugn och somnade. Lilla gumman.

Aja, nu ska vi äta lite (mycket) mer! Än har vi lite kvar i magen att fylla. Eller nåt.

Puss & Kram /Daniela & Stephanie

Stephie is @ mormor och morfar <3

Tjoosan, nu ska jag skriva ett efterlängtat inlägg, haha.
Förlåt för att jag inte skrivit på länge men det har typ bara inte blivit av. Idag så hade jag spanska och niorna hade spexfoto, så dom flesta lånade min locktång, alla blev skit söta! Efter skolan så gick jag hem, hämtade min resväska och åkte sedan till t-centralen för att möta Daniela, men jag blev tyvärr ganska lost när jag väll kom dit men vi lyckades med att hitta varandra tillslut iallafall.
Jag och Daniela hade glömt att köpa något att äta/dricka så vi var typ skit hungriga på tåget (var också orolig för att ngn skulle ta min väska) men haha, det blev den såklart inte. När vi kom fram till huset så var vi skit trötta och mormor bjöd oss på hennes as goda köttbullar (i LOVE them) och senare så kollade vi på tv och var inne på min laptop.
Jag tror vi ska lägga oss snart, eftersom vi både är skit trötta, så ska vi vakna ganska tidigt imorgon och åka till avesta och kolla i affärerna, (eftersom jag äntligen är caashflow).
Men det känns as mysigt att vara här, bara sitta i mjukisarna dagarna långa, ska nog plugga senare mot kvällen imorrn, så det blir ju najs om jag blir klar med sånt också..
Jaja, nu ska jag göra mig iordning.
Pusshej <3

RSS 2.0