Odenplan

Imorse låg jag och degade hemma och tog lite bilder. Sen så fick jag skit tråkigt så jag pratade med elize och bestämmde oss för att åka in till stan så där har vi varit typ hela kvällen och gått runt lite, Elize skulle köpa nytt busskort så vi stog och väntade typ as länge i SL Centret i tcentralen för att få köpa ett kort, och vi blev typ skitrastlösa och började typ garva åt allt vi såg, haha. Sen så typ åkte jag hem med 70 bussen och duscha osv. Men imorrn är det skola * SUCK* .. och vi får se vad som händer efter skolan, ska försöka dra med tor till frösunda imorrn men vi får se..
CIAO  ! <3


update !

Hejsan bloggen, förlåt för att jag inte skrivit på så länge men ska passa på att göra det nu.
Redovisningen för projektet gick skit bra i fredags så det är jag väldigt glad över och hade jävligt kul med elize, bea och frida på kvällen. Idag så köpte Elize en söt ny jacka och så träffade jag Amanda, Lina och Rebecka i st eriksplan, sen gick jag till nrj på kvällen och dansade i publiken ganska länge. Haha, lady gaga var absolut bäst på scen med sina balla brillor i början av framträdandet, såg ni det?
Jaja, nu sitter jag och chillar framför datorn och imorrn kommer jag nog bara chilla och kanske träffa en hemlig person men de får vi se. Godnatt <3

Skit cool video

Ashlee Simpson - Outta my head (Ay ya ya)

Lady GaGa - Behind The Scenes - "Just Dance"


Dagens låt!


Livräddning och mys!

Kom hem för typ en timma sen och var JÄTTETRÖTT efter min livräddning, jag fattade inte att jag hoppade i det kalla vattnet osv för mina betyg. Men jag gjorde det och är jättestolt, haha. Typ den här helgen (?) eller nästa så kommer Linda få en laptop, är glad för hennes skull, haha. För då kan vi sitta bredvid varandra å plugga som in i helvete, eller hur linda?!
Hade lite lust att åka ut till stadsbiblioteket idag igen men orkade inte och tyckte att de skulle vara bra att bara vara hemma och ta det lugnt och plugga eftersom jag vill ju inte bli sjuk innan helgen (?). Är snart klar med projektet. Men nu ska jag göra det lite mer mvg. Lyssnar på Veronica Maggio på youtube nu, någon av hennes låtar kommer nog bli "dagens låt". Men vi får se hur de blir.

"U can only make the day better, so start now" <3


gulligt !


tv kväll och msn

Typ hela den här kvällen har jag legat i min säng, varit inne på datan, skrivit med Tor och kollat på tv, MASSOR MED TV <3
Först så såg jag top model 3, sen pussycat doll 2, sen girl meets cowboy och sis men absolut inte minst Project Runway ! ( fast det har inte slutat än).
Kom nyss på att imorgon så har jag livräddning i Brunnsviken och jag kommer frysa som in i helvete !. Men jag hoppas det går bra :P.
Men nu ska jag fortsätta glo på tv:n,
puss


Bibblan

Nu sitter jag Linda och Amanda på bibblan, och såklart tog jag med mig min laptop. det ända som sög var att jag glömmde sladden så min data kommer nog dö snart. Jag, Amanda och Linda har blivit RIKTIGA pluggisar nu. Idag så satt vi i skolan och tråkade med föreläsningar och ea. Ganska seg dag faktiskt men det är faktiskt skönt. Men nu ska jag nog sluta skriva, pusspuss!

godnatt

Nu är jag helt ny duschad och ska gå och sova i min nybäddade säng, det är så jävla skönt att sova då. Haha, idag har det varit en chill dag. Jobbade som in i helvete idag i skolan men det känns ändå som om jag har jättemycket att göra, men idag efter skolan så slutade jag plugga och tog det bara lugnt och kollade på tv. Det var så himla skönt eftersom jag har stressat så mycket dom senaste dagarna så det var verkligen skönt att bara ta det lugnt och att inte bry sig om någonting. Men nu ska jag nog lägga mig för jag behöver mycket sömn nu. Godnatt !

världens sötaste hund ras !

Pomerian (engelska) dvärgspets ( svenska)
Nu kanske ni tycker jag är ganska konstig att ha en video på en hund, men seriöst är den inte skit söt ?! :O
Jag har länge velat ha en hund men mina föräldrar har alltid sagt nej bara för att mamma är beroende i odette och dom pallar inte med ansvaret. Men mamma jag har växt nu och klarar sånt nu?!, tycker jag förtjänar de för att jag har pluggat så bra (A) haha,
puss älskar er !<3

jag är inte dum

Varför verkar det som om hela världen tror att jag är dum i huvet? okej jag erkänner att jag har skojjat runt lite, med en del saker. Men det behöver ju inte betyda att jag är helt jävla ig och inte kommer få en chans till framgångsrik karriär ?
Jag hatar när endel människor tror att jag inte klarar av nått bara för att jag är blondin? är bara så sjukt arg över att ingen tar mig på allvar längre.. som om jag är ett levande skämt,

Im back home

Nu har jag badat klart med Linda och det var skit kul! Vi simmade runt som småbarn och hoppade på en stor gummi grej. Efter det gick vi in i bastun och låg där en stund, sen duscha vi. Sminkade oss och klädde på oss. Sen drog vi till stadsbiblioteket och kollade efter böcker och jag tog ett papper så att jag kan få ett bibliotekskort där. O jag och Linda har planerat att sitta där någon dag med min laptop och plugga. Jag är jävligt nöjd över min helg, har blivit värsta snillet och pluggade skit mycket igår och hoppas att jag kommer längre idag, så att jag inte har så mycket att göra resten av veckan.

NU SKA JAG PLUGGISH <3

nemen hej sol

Tyvärr så hinner inte jag skriva så mycket för att jag ska gå och bada med supersöta linda, och en annan sak som jag tycker är ganska synd som jag inte kan skriva här, kan fan bli stämd då haha.
Nej men nu har jag "druckit" min frukost eftersom jag inte orkade äta. Men nu ska jag brush brush my teeth och dra till bussen, pusshej !

r.i.p heath ledger <3


Jag såg nyss klart på Casanova på femman och tyckte att Heath Ledger var så jävla snygg i den filmen :O förutom när han hade grå peruk osv. Tyckte verkligen det var synd att han dog så tidigt :(
R.I.P HEATH LEDGER <3

Hans dotter Matilda, sockersöt i hennes klänning <3


Simma som en delfin

Jag fick den här videon i ett mail, och tyckte det var skit coolt! Asså om man köper den så kan man simma exakt som en delfin, kan hoppa igenom vågorna och den kan dra ner dig i vattnet hur långt ner som helst ! :O


CHAIO  <3
Kossan.se

Torsdag

Idag har jag varit i skolan och typ jobbat, gått på föreläsningen och svarat på endel frågor i häftet. Gått på idrott, som faktiskt var ganska kul, även om jag inte var i samma grupp som mina kompisar är i så var det väldigt kul, haha. Efter skolan så gick jag, amanda, sara och linda å shoppade lite i solna centrum och sen så träffade jag natta vid tcentralen. Det var ganska kul. Men sen började det ösregna *suck* jag hatar svenska vädret !! inte undra på att jag älskar att resa. Håller även på att bli sjuk, jag nyser, hostar och min näsa rinner! usch. Det är seriöst hemsk, det sista jag vill göra nu när jag börjat i skolan är att vara sjukledig. Men nu ska jag plugga--

CHIAO <3

dagens låt och så vidare.

THE SCRIPT - Before The Worst
 
Dagen;
Allt var chill i skolan, vi fick reda på vad projektet skulle handla om osv, låter lite kul faktiskt, har ju planerat att bli mvg barn.
Efter skolan så åkte jag och elize hem till henne och skulle hämta pengar. Sen gick vi ner till busshållsplatsen och där var det en massa italenare eller nått som bara snackade asdålig engelska, lät lite kul så jag typ asgarvade och försökte verkligen att inte göra bort mig. Sen gick vi runt i solna, kollade på skor osv. Sen åkte vi till stan och hon köpte en parfym som lukta skit gott! jag tror den lukta som en "sex on the beach" och det fanns massa andra roliga parfymer som typ en som lukta som hav, sand, tuggummi, osv. Så träffade vi hennes kompis Natta, och sen drog vi båda hem. När jag kom hem så åt jag, chillade framför tvn, och sen så klippte jag mitt hår ( eftersom det var så slitet ) så nu är de rent och fräääsh. Sen sydde jag och mamma in två jeans och lagade en jättesöt tröja. Fick även pengar tills imorrn, ( ska shoppa med linda, amanda, och sara. Kommer nog en massa bilder ) . Jaja, puss hejdå nu måste jag sova..
CHIAO! <3

AMANDA SOVER

Helt plötsligt när jag skrev med amanda på msn, så somnade hon! så jag kollade runt efter snygga höst skor, och hittade några söta. Alla kommer från skopunkten ;)
1)2)3)
(tryck på bilden så blir den större)


Den här bjuder jag på :) <3

dagens låt <3


En låt som både jag och amanda har fått på huvet, så varsegod!
(jag träffade dom på ung08, mohaha)

93:åring som bloggar..

Mamma mailade mig nyss och där stog de att hon hade hittat en annan "tjej" som bloggar och bad mig att kolla in hennes sida, och till min stora förvåning så visade det sig att hon är 93 år gammal ! Men jaja, nu vet man mer att det är alla sorters människor som bloggar.
Kolla in hennes sida;
http://rut.blogg.se/                                                                                                              

Höst jackor

Idag har jag letat efter den perfekta höstjackan, och när jag gick in i H&M så hittade jag några gulliga, men jag kunde inte bestämma mig för vilken som var snyggast. Så min fråga till er är; vilken tycker ni var snyggast ?:
1)     2)     3)     4)

( bild nummer 4 ser otroligt snygg ut på, det är bild 1 fast svart. )

TODAY, FIRST DAY AT SCHOOL!

Idag så vaknade jag upp och var skit trött! Måste verkligen börja vänja mig med skoltiderna, men samtidigt orkar man inte sova, men jaja. Idag så fick vi massa tråkiga papper av skolan som mamma och pappa måste skriva på, hoppas dom inte glömmer. Efter skolan så åkte jag, linda, sara och amanda till kista centrum. Där köpte jag en bok, som jag letat efter jäättelänge. Blev skitglad när jag hittade den. Sen så köpte jag en as söt vit tröja från bikbok bara 150:- . En ansiktsmask och en hårmask. Och rosa naglack. Vi åkte runt ganska mycket idag.     Men nu har jag duschat och känner mig fresh och glad inför imorgon, ska nog lägga mig snart.
Puss, här kommer massa bilder!:

Amanda´s söta skor som hon ska köpa, jag tror dom var från dinsko, men är inte säker.

tröjan som jag köpte från Bikbok, dom har faktiskt endel fina saker där. (150:-)

HAHA, driv bild ! hitta den här mössan på icamaxi. xD

Boken som jag köpte idag, har läst typ 30 sidor, och den är asbra hittils !

Som jag köpte i H&M, 15:- var.



CHIAO / STEFF <3


JAG ÄLSKAR MIN BLOGG

Märker ni förändringen?, satt verkligen och krigade igår för att det skulle bli bra, och jag älskar det. Det ända som är jobbigt är att första låten på min ipod ( till vänster ) börjar otroligt irriterande, så om ni inte orkar lyssna på den så är det bara att byta låt, pausa, eller skita i det.

CHIAO ! <3

chill dagen,

Hittils har jag gjort ansiktsmaskar, manikyr och pedikyr. Och känner mig freeeesh.
Jag har typ bara tagit det lugnt idag, ska nog börja städa och fixa lite, för imorrn börjar skolan!!
Jag känner mig faktiskt ganska taggad för det här året ska stephanie bli MVG BARN !
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorrn, men jag får väll gräva lite i garderoben,

Det var så många som hade frågat vart jag har köpt min väska och den är köpt på wedins och kostar 399:-

puss puss / Steffi <3

Bilder från ung08 ;)




// Stuwad Steff


Bilder från landet !


"festivalveckan"

Ung08 var allmänt tråkig på dagen, men när det blev mörkt så förändrades allt. Det blev dans, chill o massa snack, lärde känna en massa människor. En av de bästa minnena från sommaren08. Jag, amanda och josefin har typ gått runt i alla tälten, tagit kondomer, plåster, pea lapp osv. The voice blev inte så lyckat, pågrund av att det var människor överallt! Och det ändå vi gjorde var att springa runt överallt, och gjorde ingenting. Och min mobil funkade inte för att "nätet var överbelastat" eller nått, så jag fick alla sms när jag kom hem, och några människor som jag ville träffa hade smsat mig. När jag kom hem så ringde Tor mig och ville typ att jag skulle komma ut, men låg redan i sängen då * Suck *.


Jaja, men nu är det söndag ! och jag ska lyxa mig lite med hemma spa !

puss

Speedos... vad tycker ni om det ?

Själv så tycker jag att det är hemskt äckligt, men vad tycker ni killar ? Har ni på er dom bara för att det är skönt? eller vad är grejen?

UNG08

Nu har vi nyss kommit hem från ung08, och amandas katt har pruttat så de luktar lite konstigt i hennes rum. Men jaja, idag träffade jag och amanda, jossan, anneli, elin, och en annan tjej, simon, tor osv.. Så såg vi Ken Ring ! som satt och typ åt med sina barn och kompisar. Det var kul, sen så drog vi och träffade Filipino, det var skoj och han presenterade oss för massa människor.
Påvägen hem var det två jättesmå killar eller ska jag säga "pojkar" ?
Dom snackade om när dom blev fulla och allting och jag o amanda satt där som två frågetecken, asså seriöst dom såg ut att vara 10! det var helt stört.

jaja, men nu ska jag göra ett nytt inlägg ;)


xoxo / Steffi <3

hej igen

hej alla,
Sorry för att jag inte skrivit på några dagar, men jag har varit i hjälmunge och jobbat. Kom hem igår morse. Jag hade saknat Stockholm så mycket så jag, amanda och linda sprang ut och shoppade lite, jag köpte en söt tröja från gina tricot, och ett par jeans från vero moda. Kommer bilder sen.

Dagens planer är väll typ ung08 med brudar, ska ha asa kul idag, tycker jag förtjänar det för de där med landet var ju inte så skoj, jag fick sitta ensam i ett rum och snacka med massa tanter, fick inte heller så bra betalt men dom var ju typ inte å rika om man säger så. Plus att jag glömde min digitalkamera där! men jaja, nu får jag inte tänka så mycket på det. Idag ska jag ha KUL !

Ses på ung08?

xoxo/  Steffi


kärlek är kärlek kan inte låta bli!

Stephanie Harvey, du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat.
Du betyder jävligt mycket för mig, du tröstar mig när jag mår dåligt..
Du är verkligen en kompis man kan lita på, du har aldrig svikit mig.
Sommaren med dig har varit den bästa någonsin.
Jag finns här för dig om du mår dåligt på samma sätt som du ställde upp
när jag mådde dåligt, jag berättar allt för dig hoppas du gör dessama för mig.
Nästa sommar ska vi till usa tillsammans de kommer att bli ännu bättre.
Du och jag genom allt, visst älskling ?
Jag älskar dig Stephanie Emily Harvey Thevelius



Förlåt för att jag loggade inte på ditt konto men
det tog en jävla lång tid att komma på ditt lösen,
ska aldrig logga in mer, men jag kände att jag
var tvungen att skriva detta, förlåt igen gumman!?


Nu åker jag !

nu är jag helt klar och väntar på mamma, så ska hon skjutsa mig till stationen. Jag tror inte att det blir så många inlägg, men vi får se.
Mobilen funkar inte därborta så du kan nå mig på msn eller nått.
BYE STOCKHOLM ! <3

dagens youtube klipp


haha, såg det här på youtube och det är en galen liten kines som dansar till techno musik.
Låten i backgrunden är: Basshunter - Merry christmas

xoxo / steffi <3

Pappa <3

Såg nyss att min pappa som bor i CA, nyss kommenterade min blogg, så ville bara säga att jag saknar honom som fan och vill bara hoppa på ett flyg och åka ifrån sverige just nu..
älskar dig pappa <3




xoxo / Steffi <3

shoppat shoppat shoppat !

Nu har jag och mamma varit ute och shoppat skolsaker och väska, och jag är jätteglad för nu har jag exakt allt jag behöver innan jag börjar skolan. Det vi/jag köpte var:
väskaaloevera

+ En anteckningsbok för tio ämnen, busskortsskydd, märkeringspennor, pocketboken "huset hilton".

Och nu har jag laddat ner itunes till min data, så jag ska ladda upp massa nya låtar till tåget imorgon.
CIAO

xoxo / steffi <3


godmorgon!

tjenare, nu är jag typ helt nyvaken och ska börja byta om osv, för snart ska jag dra till tandläkarn, ska inte bli så najs. Men hoppas allt går bra, Jag fick nyss reda på att jag är med i en av Californiens nyhets tidningar, det var alltså en bild på mig och alex precis innan vi skulle åka upp i luftballongen. Jag har inte sett bilden, men när jag får den kommer den nog upp på bloggen! Men nu måste jag kila..
BYE <3


we love weekends

Har nya planer inför helgen, tidigt på fredan ska jag ta upptåget mot tierp och sommarjobba hos elins mammas café. Det är högsäsong där så det kommer vara många gäster, kommer få vara vid kassan, och fixa glassar. Ska bli as skoj och kommer även att tjäna pengar, exakt det jag behöver.
så det kommer bli skoj,,

Planerna inför imorrn är att först ska jag  till tandläkaren och sen ska jag och mamma åka till solna centrum för att köpa skolsaker osv. Imorrn ska jag nog också köpa en väska som jag är helt galen i.
den här väskan:
väska


xoxo / Steffi <3

Jakarta - One desire


Ja. jag vet att det kommer från reklamen. Men jag är ju ett litet techno fan. Och jag ääälskar den här låten. Haha.

xoxo / Steffi <3

rich in many ways...

Det här är någonting som jag har suttit och tänkt på ganska länge.. Och det är om svenska flickor skulle tänka sig att gifta sig med en 89årig gubbe för pengarna?.     Själv så ska jag inte göra det ! jag ska jobba på mitt pappas företag och fixa pengarna själv. Men vad skulle ni gjort ?

hejhejmary kate
Skulle ni gjort som Anna nicole smith ? Eller Mary kate, som har jobbat sig upp i sin karriär ?

Sno stilen av Blake Lively

snostilen
Sno stilen av Blake Lively med klänning av Asos (363 kr), quilta väska från Asos (453 kr), armband från Asos (181 kr) och skor från Bianco (300 kr).

Amerikanernas favoritlåt just nu ! <3

Ja, måste erkänna att den här låten är bra, den fastnar på huvet en stund..


godmorgon gott folk !

haha, kanske inte så lämligt att säga godmorgon, men jag vaknade typ nyss. haha.
Nu ska jag till simon och träffa chrille o såklart simon. Men det regnar ute så jag har förberett mig med varm choklad, mina uggs, tjocktröja, och paraply. Vi får se vad som händer ikväll.

xoxo / Steffi <3

Sova... eller inte ?

Jag känner mig ganska trött, men vet inte om jag pallar sova, nu har simon och chrisse gått hem, vi kollade lite på south park filmen  som jag laddade ner, men jag orkade inte kolla på den så vi chillade och åt godis lite snabbt, haha. Men nu har simon äntligen fått sin present, så nu behöver den inte ligga runt i mitt rum, haha.

Planerna för imorrn är fortfarande ganska oklara, tror att jag typ ska ut på promenad med elize och sen så får man ju se hur det går, kanske är med simon eller amanda eller någon.. Bilder kommer nog imorrn bitti på helgen i sandviken,

xoxo / steffi <3


Haha, najs eller vad ?


Rihanna - Disturbia

Dagens låt :

lite skönt att vara hemma,

Nu sitter jag i min säng med min nya laptop och käkar choklad ( ja, jag vet att jag är jävligt onyttig.. Men kan inte hjälpa det)
vet inte om jag bara ska chilla hemma, eller faktiskt göra nått.
Några förslag på filmer jag kan ladda ner ?


Vet inte vad som händer imorrn, antingen ska jag vara med E, eller J eller S.. Men jag vet verkligen inte.. Haha..
Har lust att bara chilla, städa och sova ikväll.

xoxo / Steffi <3

hejhej sötnosar,

nu har dom tre stockholms tjejerna kommit till Sandviken och det är underbart mysigt hära, idag så träffade jag snälla jossan för första gången och idag har vi mest vandrat runt o kollat på stället, dom har en as mysig dialekt här, haha.

Planerna för imorrn är typ att vi ska åka till nått fort eller nått och göra massa tävlingar osv, så det ska bli kul. Men jag skriver mer sen för nu vill jag sova !


xoxo / Steffi <3

RSS 2.0